درب اتوماتیک یا درب کنترلی (جک) پارکینگ

امروزه درب های پارکینگ بیشتر ساختمان های مسکونی و تجاری ، ادارات ، اماکن عومی و ... مجهز به سیستم درب کنترلی اتوماتیک می باشند. جک های برقی متعددی با توجه به نیاز مصرف کننده مانند وزن درب ، تک لنگه یا دو لنگه بودن درب ، ابعاد درب در بازار موجود می باشد.

برندهای بنینکا (Beninca) و TAU از محصولات ایتالیایی پیشتاز در این عرصه می باشند.

جک های برقی به دو دسته عمده تقسیم بندی می شوند که به توضیحی مختصر از آنها در این مطلب اکتفا می کنیم.

جک های الکترومکانیکی

این جک ها ساختار ساده تری نسبت به نوع دیگر داشته و معمولا برای درب هایی با ابعاد کوچک و وزن سبک تر(مانند ساختمان های مسکونی و اماکن کم تردد) مورد استفاده قرار می گیرند.

جک های هیدرولیکی :

این جک ها ساختار پیچیده تر و مقاوم تری داشته و برای اماکن پرتردد و همچنین پروژه های سنگین و ادارات مناسب می باشد و برای درب های با ابعاد بزرگ و وزن زیاد مورد استفاده قرار میگیرد.برای اطمینان حاصل کردن از بسته شدن کامل درب و جفت شدن لنگه ها و برقراری امنیت بیشتر از قفل های برقی استفاده می کنیم.

سیستم جک های برقی شامل بازو های کنترل ، مرکز کنترل ، چراغ های هشدار دهنده ، چشمی ، ریموت کنترل و اقسامی دیگر می باشد.

جک های برقی همانطور که از اسمشان پیداست از برق برای انجام وظیفه خود تغذیه می کنند بنابراین در هنگام قطعی برق عملا این جک ها از کار می افتند و شما باید به صورت دستی درب ها را باز و بسته کنید.

سیستم قطع حرکت و برگشت خودکار برای جلوگیری از خسارت رساندن فیزیکی در جک ها تعبیه شده اند. برخی از سیستم ها به اصطلاح آمپراژ می باشند به صورتیکه پس از برخورد درب با مانع درب ایست کوتاهی انجامی می دهد. در این هنگام انتقال انرژی الکتریکی به بازو ها از مرکز کنترل قطع می شود و انژی در موتور ذخیره شده و سبب گرم شدن کابل ها می شود که برای جلوگیری از این امر سیستم به طور خودکار فرمان حرکت در خلاف جهت را اعمال می کند.

نوع دیگر این سیستم ها به صورت چشمی و یا به اصطلاح اینکودر می باشد. این سیستم به کمک چشمی ها قبل برخورد درب به مانع آن را شناسایی کرده و به سیستم کنترل هشدار می دهد تا از برخورد احتمالی جلوگیری به عمل آورد و باعث توقف در حرکت می شود. در واقع این سیستم هزینه بیشتری به همراه دارد ولی در عوض از خسارات احتمالی ناشی از خودرو شما با درب پارکینگ جلوگیری می نماید.

سیستم های کنترلی درب پارکینگ قابلیت همگامسازی از طریق نرم افزار با تلفن همراه شما را دارد و شما می توانید کنترل آن را با گوشی هوشمند خود به دست بگیرید.نوع دیگر هوشمند سازی درب های پارکینگ که شاید توجه شما را به خود جلب کند ، هوشمند سازی از طریق سیستم تگ خوان و پلاک خوان می باشد.

در سیستم تگ خوان که شامل تگ برچسبی ، آنتن ، کنترلر و لوپ خارجی(در صورت نیاز) می باشد ، خودرو شما به واسطه تگ بخصوص و تعریف شده برای مرکز کنترل می تواند مجوز ورود و خروج را کسب نماید. این سیستم تقریبا همانند سیستم عوارض تردد بین شهری به طریق مشابه می باشد.

نوع دیگر این امر که پلاک خوان می باشد نیز عملکردی مشابه به مورد قبل دارد فقط دیگر خبری از تگ و سایر تجهیزات مخصوص به آن نیست. شما از طریق یک دوربین پلاک خوان و همگام سازی آن با سیستم درب اتوماتیک می توانید پلاک هایی را برای سیستم تعریف نمایید که فقط این پلاک ها مجوز ورود و یا خروج را داشته باشند.این نوع هوشمند سازی درب های پارکینگ تاثیر زیادی برای برقراری امنیت بیشتر ساختمان شما دارد.

برای رفاه حال مصرف کنندگان این سیستم ها ، دستگاه هایی ساخته شده که می توانند در هنگام باز شدن درب ها فرمان هایی مانند روشن شدن چراغ های پارکینگ و یا حتی پایین آمدن و قرار گرفتن آسانسور در پارکینگ و ... را اعمال کنند تا شما راحت تر از سیستم های هوشمند بهره ببرید.

با ما تماس بگیرید

تیم فنی ما پاسخگوی تمامی سوالات و نیازهای فنی شما می باشد.

09125856397 - 02166374317